У період захворюваності на грип та ГРВІ проведіть низку заходів на підприємстві, щоб зберегти здоров’я працівників, підтримувати продуктивність та уникнути перебоїв у роботі.
Організаційні заходи
Інформуйте працівників про симптоми та методи профілактики. Використовуйте плакати, електронні розсилки, проводьте інструктажі.
Переведіть працівників, якщо є така можливість, на дистанційну роботу.
Обмежте масові збори, наради. За можливості проводьте їх в онлайн-форматі.
Гігієнічні заходи
Організуйте регулярне провітрювання приміщень та вологе прибирання, дезінфекцію місць загального користування, поверхонь, дверних ручок тощо.
Установіть антисептики у зонах загального користування.
Спонукайте працівників:
- дезінфікувати робоче місце, по...