ДОВІДНИК
кваліфікаційних характеристик професій працівників
Випуск 11
Виробництво харчової промисловості

Останні зміни внесено: наказ Міністерства соціальної політики України від 25.09.2013 № 621 

Вступ

Розділи цього випуску є результатами перегляду відповідних розділів випусків 30 та 55 ЕТКС видання 1986 року з урахуванням змін і доповнень до змісту та обсягу робіт, які виникли під впливом впровадження досягнень науки, техніки, технології, організації виробництва та праці, нових вимог до якості продукції (послуг). Враховано нові вимоги щодо розроблення кваліфікаційних характеристик і одночасно збережено наступність традиції застосування і особливості їх побудови. До кваліфікаційних характеристик внесено затверджені зміни та доповнення, які мали місце після 1985 року.

Згідно із Законом України «Про освіту» та відповідно до вимог Класифікатора професій ДК 003-95 переглянуто у кваліфікаційних характеристиках розділ «Кваліфікаційні вимоги».

До розділів внесено відповідні зміни, які по...

  • Open ChapterЗміст
  • Open All VersionsПро документ