№ з/п |
Найменування будівель і приміщень |
Площа, м2 | |
автоматичні установки пожежогасіння (АУП) |
автоматична пожежна сигналізація | ||
1 |
2 |
3 |
4 |
1. Основне виробництво | |||
Хлібопекарне і макаронне виробництво | |||
1 |
Приміщення підготовки сировини до виробництва і дозування |
незалежно від площі |
– |
2 |
Приміщення виробництва панірувальних сухарів |
незалежно від площі |
– |
3 |
Охолоджувальне відділення і експедиція |
незалежно від площі |
– |
4 |
Приміщення: вагове, просіювальне, аспіраційне |
незалежно від площі |
– |
5 |
Приміщення приймання і зберігання сировини: цукру-піску, жиру та олії |
незалежно від площі |
– |
2. Допоміжне виробництво | |||
6 |
Приміщення розфасування, пакування горючої продукції у горючу упаковку |
50 і більше |
менше 50 |
7 |
Приміщення підготовки, переробки гофрованого картону, зшивання гофрокоробів |
500 і більше |
менше 500 |
8 |
Приміщення для підготовки ящикової тари |
500 і більше |
менше 500 |
Будівлі й приміщення, які підлягають оснащенню автоматичними засобами пожежогасіння і сигналізацією
Перелік будівель і приміщень для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів, які підлягають оснащенню автоматичними засобами пожежогасіння і автоматичною пожежною сигналізацією
<td style="width: 6....