№ з/п
Найменування будівель і приміщень
Площа, м2
автоматичні установки пожежогасіння (АУП)
автоматична пожежна сигналізація
1
2
3
4
1. Основне виробництво
Хлібопекарне і макаронне виробництво
1
Приміщення підготовки сировини до виробництва і дозування
незалежно від площі
–
2
Приміщення виробництва панірувальних сухарів
незалежно від площі
–
3
Охолоджувальне відділення і експедиція
незалежно від площі
–
4
Приміщення: вагове, просіювальне, аспіраційне
незалежно від площі
–
5
Приміщення приймання і зберігання сировини: цукру-піску, жиру та олії
незалежно від площі
–
2. Допоміжне виробництво
6
Приміщення розфасування, пакування горючої продукції у горючу упаковку
50 і більше
менше 50
7
Приміщення підготовки, переробки гофрованого картону, зшивання гофрокоробів
500 і більше
менше 500
8
Приміщення для підготовки ящикової тари
500 і більше
менше 500